Inloggen

De beweegapplicatie en methode voor de kinderopvang!

Onze visie


Onze visie is dat de kinderopvangbranche een steeds belangrijkere rol vervult binnen de samenleving. Het opvangen van kinderen bestaat niet alleen meer uit een georganiseerd tijdverdrijf, maar het vormt een onderdeel van de opvoeding. Kinderen zijn binnen alle vormen van opvang goed benaderbaar, hebben vaak een goede, persoonlijke relatie met de pedagogisch medewerkers en zijn beïnvloedbaar door andere kinderen. Kinderen leren veel op de kinderopvang. Het is aan de mensen die binnen de kinderopvang werken om hier bewust mee om te gaan en te zorgen voor kwaliteit in het aanbod. Onze droom is dat op den duur alle kinderopvangorganisaties, in welke vorm dan ook, aansluiten bij de natuurlijke ‘drive’ van kinderen om te bewegen. Want laten we eerlijk zijn: kinderen houden van spelen en staan open voor nieuwe en avontuurlijke ervaringen.Het allerbelangrijkste voor een goede motorische ontwikkeling, welke samenhangt met de cognitieve en sociaal affectieve ontwikkeling, is dat kinderen al zo vroeg mogelijk gevarieerd bewegen. Daarmee leg je in feite de basis voor later. De eerste vier levensjaar zijn erg belangrijk waarvan de eerste zes maanden zelfs bepalend. Dus of je nou gebruik maakt van Kinderopvang in Beweging of gebruik maakt van een andere optie, zorg voor voldoende en gevarieerde beweging!

Onze missie

Onze ambitie en intentie is om u en uw organisatie letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Wij bieden u en uw medewerkers handvatten om bewegen een plek te geven in het aanbod van uw kinderopvang. Doordat u, met behulp van onze diensten, op een laagdrempelige en leuke manier investeert in de kinderen (en natuurlijk in uw medewerkers!), versterkt en behoudt u uw kwaliteitsopvang. Maak kennis met onze passie voor bewegen!


Kinderopvang in Beweging streeft ernaar om binnen Nederland, voor alle vormen van kinderopvangorganisaties (zoals gastouders en het peuterspeelzaalwerk), de totaalpartner te zijn op het gebied van sport en bewegen voor de kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Wij gaan voor de beste kwaliteit, innovatieve diensten en waar mogelijk een stuk maatwerk voor een vriendelijke prijs.