Inloggen

De beweegapplicatie en methode voor de kinderopvang!

And we’re off..website en applicatie online!

And we’re off..website en applicatie online!

Het begon ruim twee jaar geleden met een droom, de wens om middels een app bewegen in de kinderopvang leuker, makkelijker en uitdagender te maken. Één eenvoudige manier van werken voor alle medewerkers,

uniek doordat het gestoeld is op principes uit het bewegingsonderwijs en geschikt voor alle leeftijden van de kinderopvang (0 tot 12 jaar).

Het bleek flinke uitdaging te zijn, maar inmiddels hebben we ruim 150 activiteiten in onze database met zoekfuncties staan allemaal overzichtelijk ingedeeld. De activiteiten en applicatie kennen vele mogelijkheden en zijn merendeel voorzien van eigen foto’s en filmpjes. We bieden namens Kinderopvang in Beweging vier onderdelen aan:

– Licentie voor het gebruik van de applicatie en database;
– Beweegworkshops (basis en/of verdiepend);
– Ouderavonden;
– Materialenpakketten.

Verder zijn we met verschillende partijen in gesprek om ook te zorgen dat de database zich blijft uitbreiden en dat in de toekomst de applicatie nieuwe functies krijgt. Hierover later meer!

Ik ben enorm trots en ben geholpen door een groot aantal mensen en organisaties. In het bijzonder wil ik Carla Eshuis bedanken en het CVjO Rijssen, zonder jullie steun en inzet was het niet gelukt! De volgende personen en organisaties, in willekeurige volgorde, hebben stuk voor stuk een waardevolle bijdrage geleverd. Dank jullie wel, jullie zijn toppers:

Jorieke Loohuis, Melissa Schoppers, Adry Waanders, Laurien Voss-Hanegraaf, Guus Baan, Hidde van Brussel, Hilda Kalkhoven, Willy Meijerink, Marcel Dannenberg, Aiko Staudt, Renée Poortman, Roland de Ridder, Frank Ruesink, Martijn Grolleman, Evert Voortman, Aat Aanstoot, Pieter Jan ten Hove, Mieke ten Dam, Maarten Melenboer, Halil Dalkiran, Tom Mulder, Sofie Paalman, Henri Raanhuis, Sophie Lansink, Janne Rodel, Cas Roeleveld en Stan Wennink.

Verder alle andere lieve mensen waaronder de ouders en kinderen die meegeholpen hebben en toestemming hebben verleend! En natuurlijk ook de volgende organisaties en bedrijven: Moddit, KrisOntwerpt, CVjO, SKWT, Maarten Haase Filmingenieur, Klimop School Rijssen, Rabobank Rijssen en Compoort Communicatie

And we’re off..website en applicatie online!