Inloggen

De beweegapplicatie en methode voor de kinderopvang!

Sport en spelmaterialen

Heb je sport en spelmaterialen nodig om de Kinderopvang in Beweging te gebruiken? Om met de app van Kinderopvang in Beweging te werken heb je in principe geen materiaal nodig, in de zoekfunctie van de database staat de keuzemogelijkheid om alleen de activiteiten weer te geven waarbij je geen materialen nodig hebt. Natuurlijk is het zonde om geen materialen te gebruiken, immers voor een groot aantal van de leukste beweegactiviteiten heb je spelmateriaal nodig.

Door goede afspraken met leveranciers kunnen we complete pakketten leveren voor vriendelijke prijzen. Zo hebben we drie pakketten voor het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Het is aan u om te kiezen of u voor één of alle drie gaat. Het is natuurlijk wel zo, hoe meer materiaal hoe meer activiteiten er mogelijk zijn.

Kinderdagverblijf

A – KDV basispakket (denk hierbij aan ondermeer basismaterialen als hoepels, pittenzakken etc.)
B – KDV aanvullend pakket (de uitbreiding met ondermeer kruiptunnel, multipylonnen etc.)
C – KDV extra (tal van leuke, unieke en spannende materialen)

Buitenschoolseopvang

A – BSO basispakket (verschillende ballen, lintjes, pylonnen, springtouwen etc.)
B – BSO aanvullend pakket (o.a. speldobbelsteen, speelparachute etc.)
C – BSO extra (tal van leuke, unieke en spannende materialen)

Aangeraden wordt om voor uw doelgroep in ieder geval de materialen van het basispakket en de aanvullende materialen in huis te halen. Wij bieden deze zorgvuldig samengestelde materialenpakketten rechtstreeks aan u aan voor een vriendelijke prijs.

Wellicht heeft u sommige materialen in huis, dat kunt u ook een gedeelte van deze materialen bestellen, of zelf de materialen bij elkaar kopen. Vraag dan de materialenlijst op door een mail te sturen naar materialen@kinderopvanginbeweging.nl en geef door wat u nog nodig heeft.

Wat u ook doet, hou er in ieder rekening mee dat u gaat voor kwaliteitsmaterialen (CE gekeurd).