Inloggen

De beweegapplicatie en methode voor de kinderopvang!

Workshops

“Wij wisten niet dat het zo leuk zou worden!” en “Ik heb helemaal zin om ermee aan de slag te gaan” zijn veelgehoorde opmerkingen na de workshops. De Kinderopvang in Beweging workshop* duurt circa 4 uur en bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Door de goede afwisseling en leuke opbouw, geven medewerkers in de kinderopvang aan dat ze beiden enorm leerzaam en inspirerend vinden.

Aan het einde van de workshop zijn deelnemers in staat om zelfstandig beweegactiviteiten aan te bieden; basiskennis en kunde toe te passen bij verschillende leeftijdsgroepen; en eenvoudig zelf nieuwe activiteiten en variaties bedenken door handige ezelsbruggetjes. Tot slot leren ze werken met de Kinderopvang in Beweging applicatie op de tablet.

Kortom een gezellige, leuke en bovenal leerzame en nuttige dag!

(* De Kinderopvang in Beweging workshop is ‘in company’ te organiseren (dus op de eigen locatie). De workshop is inclusief materiaal, certificaten, voorbereidingstijd, reistijd en een terugkoppeling met de uitkomsten van de evaluatie.) Een afspraak kunt u aanvragen via onderstaande link: info@kinderopvanginbeweging.nl)